26 augusti 2023
18:00

Karlslunds IF FK

Referat: Syrianska FC - Karlslunds IF FK

Karlslunds IF FK tar sin andra raka seger i Division 2 Södra Svealand då laget står för en ny kämpainsats, denna gång borta mot Syrianska FC, och vinner med matchen enda mål innickat av Linus Lamu i den andra halvleken!

Karlslund kommer senast från en efterlängtad seger hemma mot Rågsveds IF och följer upp denna med en strålande insats borta mot Syrianska FC. Det är dock en jämn match sett över 90 min, men där Syrianska börjar bäst och har mest boll, men där det efter en 20-25 minuter är jämnt och chanser avlöser varandra.

I slutet av matchen är det fortsatt mållöst dock, och det blir tydligt att det är två lag som vill gå för seger då det blir ytor åt båda håll vid omställningslägena. Ett sådant kommer Ai slutet av matchen då Syrianska har ett bra läge i offensivt straffområde men sjabblar lite i avslutet, Karlslund ställer om snabbt och för bollen upp i banan, Christer Lipovac och Linus Lamu har ett fint väggspel på offensiv planhalva, Lipovac slår sedan en magisk boll till inbytte vänsterbacken (!) Marcus Karlsson som löpt upp och till vänster drar in ett inlägg som Lamu nickar in i mål!

En otroligt skön seger för nye tränaren Azad Kirmanji och för resten av laget!